Black Mountains Blues Festival

In deze speciale tijd heeft zich onlangs de mogelijkheid voorgedaan om toch nog een kleinschalig Bluesfestival te organiseren. Met maximaal 250 bezoekers per dag zal op vrijdag 25 en op zaterdag 26 september, indien nieuwe coronaregels dit niet verhinderen,  de eerste editie van het Black Mountains Blues Festival plaatsvinden.

Dit is echter alleen mogelijk als iedere bezoeker zich aan de dan geldende RIVM-regels houdt.

Indien, door gedrag van (enkele) bezoekers het festival moet worden stilgelegd zal er GEEN terugbetaling van gekochte tickets mogelijk zijn. 

Indien voorafgaand aan het festival duidelijk wordt dat door nieuwe RIVM regels het niet mogelijk is om het festival doorgang te laten vinden, zal er WEL terugbetaling van de aanschafprijs van de tickets plaatsvinden.

Met een mooie mix van Nederlandse en Vlaamse blues acts (en een Italiaans duo) denkt de organisatie een fijn programma te hebben samengesteld voor de liefhebber uit de lage landen.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een grote ingerichte 6 persoons tent te huren. Dit doe je op de website van Vakantiecentrum de Zwarte Bergen https://www.zwartebergen.nl/. Let op, je dient dan nog wel een toegangsbewijs voor het festival aan te schaffen!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2022 Pedaal Productions on-line Ticketverkoop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel